Aina ei mene niin kuin Strömsössä. Kuten ei tänäänkään, sillä juuri nyt mun pitäisi olla Sokos Hotel Helsingissä ja EasyFit:ssä nauttimassa ihanasta Hyvänolonillasta yhdessä blogisiskojeni kanssa. Mutta sen sijaan olenkin vällyjen alla painiskelemassa hiljalleen helpottavan pääsäryn kanssa. Voitte arvata, että hiukan harmittaa. Illan ohjelmassa olisi ollut kahvakuulailua, saunaa, salaattia ja hyvää seuraa.

 

Sieppaa%202.jpg

 

Mutta haluan kuitenkin kertoa teille, että Sokos Hotel Helsinki järjestää yhdessä EasyFit:n kanssa tämän tyyppisiä räätälöityjä hyvinvointipaketteja; ryhmäliikuntatunti yhdistettynä vaikkapa tyttöjen saunailtaan. Ja  toki mahdollisuus järjestää vaikkapa vaan naisten etkot bileiltaan valmistautuen ja hyvästä ruoasta nauttien. Kannattaa rohkeasti kysellä ja pyytää tarjouksia erillaisista paketeista.

 

Sieppaa.jpg
Kuvat: Sokos Hotel Helsinki


Mä jään innolla odottamaan Casan naisten tunnelmia ja kuvia illasta. Mutta sitä ennen hiukan unta palloon ja sormet ristiin, että huomenna olisi jo parempi.

 

(Yhteistyössä Sokos Hotel Helsinki & EasyFit Helsinki)