Pääsiäiskoristeet ovat usein varsin värikkäitä.Eikä siinä mitään kauniitahan ne ovat mutta ei ihan meidän tyyliin sopivia. Eilen illalla sain ahaa elämyksen, jonka toteutus ei voinut millään odottaa aamuun vaan se oli tietenkin tehtävä tässä ja nyt. Kaivoin koristekaapin perukoilta keraamisen kanan ja kukon joiden muotokieli oli aina miellyttänyt mua mutta oliivinvihreän sävyisinä ja kirjailtuina ne ei vaan koskaan oikein löytäneet paikkaansa. Onneksi ne olivat kuitenkin jääneet odottomaan parempia aikoja kaapin takanurkkaan, sillä nyt niiden aika tuli.


DSC_0227%20rauharentola.jpg


Maalasin ne muutamaan kertaan Clas Ohlsonin mustalla kalustemaalilla, jota löytyi kaapista valmiina edellisistä projekteista. Nyt tuli testattua toistamiseen se, että tuo maali toimii erittäin hyvin myös "askartelumaalina". Ja mikä parasta pinta jää ihanan sileäksi ei sellaiseksi kamalaksi karheaksi. Tiedättekö sellaiseksi, jonka pelkkä ajatteleminenkin saa hampaat vihlomaan.


DSC_0226%20rauharentola.jpg


DSC_0216%20rauharentola.jpg


En yleensä koristele pääsiäistä mitenkään kovin erityisesti. Rairuohon lisäksi meillä on usein ollut vain erillaisia pääsiäismunia. Mutta tänä vuonna heittäydytään hurjaksi ja koristellaan enemmänkin.


DSC_0219%20rauharentola.jpg


Pysytkö sä pääsiäisenäkin uskollisena omalle värimaailmallesi vai
uskaltaudutko leikkimään väreillä?