Maanantai moikat ja anteeksi pienoinen blogihiljaisuus. Viikonloppu kului ihanan aurinkoisessa Tallinnassa yhdessä hyvän ystävän kanssa shoppaillen ja maailmaa parantaen. Palataan matkaan vielä myöhemmin tällä viikolla ja mennään nyt vähän "harmaampiin" asioihin.

Mä ajattelin aikaisemmin, että harmaa on harmaata. Tasaisen tylsää ja väritöntä mutta, kun harmaa väri on vihdoin auennut mulle olen alkanut näkemään myös monet harmaan sävyt. Ristomatti Ratian uutuus trikoiset Lumipallo vuodevaatteet ovat suunnittelija Eeva Melan käsialaa ja ovat helmenharmaat ja niin ihanan pehmeät. Kaunis yksinkertainen kuvio yhdistettynä rauhalliseen värimaailmaan.


DSC_0218%20rauharentola.jpg


DSC_0190%20rauharentola.jpg


Trikoopussilakanat on ollut nti F:n haavelistalla siitä asti kun Ikean junnukoon trikoiset siili vuodevaatteet jäivät pieneksi. Mutta nyt vihdoin ensi yönä nti. F  pääsee pujahtamaan trikoisten vuodevaatteiden väliin. Kivalta näyttää, ja varmasti unikin näissä maistuu.


DSC_0178%20rauharentola.jpg


DSC_0216%20rauharentola.jpg


DSC_0181%20rauharentola.jpg
Pussilakanasetti: Ratiashop (saatu blogin kautta)


Oletko sä kokeillut trikoisia pussilakanoita ja jos olet niin mitä tykkäsit? Ja miten harmaa, onko se sun juttu vai ehdoton no no?