Joko  sun kellon viisarit on siirretty kohti kesää? Jos ei vielä niin teepä ensin se ja sitten mennään yhdessä kesäisiin asioihin. Muistetteko, kun kerroin teille jokin aika sitten Tuunista & Lorusta ja heidän ihka ensimmäisestä yhteisestä mallistostaan? Eipä hätää jos se juttu on mennyt ohi sillä se löytyy täältä. Mäkin sain nyt makupaloja tuosta mallistosta. Pilvi-hihoissa kitetytyy Tuuni & Lorun ideologia: ekologisuus, mukavuus ja arjen kauneus.

Nämä nk. irtohihat on valmistettu Pure Waste Textilesin 100% kierrätetystä trikoosta (85% kierrätetty puuvilla / 15% kierrätetty polyester), joka on tehty tekstiiliteollisuuden leikkuuylijäämäsilpusta. Sen lisäksi pilvi-hihat on täydellinen zero waste-tuote, joka tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että  leikkuujätteen määrä tämän tuotteen kohdella on täysi 0%.

 

DSC_0240%20rauharentola.jpg

 

DSC_0227%20rauharentola.jpg

 

Mulla on kuvissa päällä koko S, joka vastaa kokoja 36-42. Saatavilla on sen lisäksi koko M (44-48). Värivalikoimaan kuuluu mustan lisäksi myös puhtaan valkoinen.

 

DSC_0221%20rauharentola.jpg

 

DSC_0223%20rauharentola.jpg

 

Pilvi-hihoilla kesämekon saa helposti muunnettua ympärivuotiseksi vaatteeksi. Mutta kuten tässä se sopii yhteen myös tunikan ja leggareiden kaveriksi. Pieneen tilaan mahtuvat irtohihat kulkevat kätevästi mukana vaikkapa käsilaukussa.

 

DSC_0239%20rauharentola.jpg

 

DSC_0222%20rauharentola.jpg

 Pilvi-hihat: Tuuni & Loru (saatu blogin kautta) | Koru: Handmade from Ghana | Tunika:Gina Tricot  (Second hand)

 

Yksinkertaisen kaunista (pilvi-hihat ei malli), eikö totta?