Nyt mä haluan esitellä teille jotain aivan uutta tai ehkäpä sä oletkin jo kuullut tästä? Mä olen pikku hiljaa lämmennyt ajatukselle postereista, julisteista miten ikinä niitä haluatkaan kutsua. Julisteilla saa helposti luotua erillaisia fiiliksiä tilaan kuin tilaan ja mikä parasta niiden hinta on useimmiten suht edullinen, joten niitä voi sitten hankkia/vaihdella aina fiiliksen mukaan.

Mutkien kautta löysin yrityksen, joka tekee yksinkertaisen kauniita julisteita juuri mun makuun. Yrityksen nimi on Desenio. Desenion valikoimista löydät julisteita mustavalkoisista kultaan ja typografioista hienoihin maalausta muistuttaviin kuviin.

 

DSC_0199%20rauharentola.jpg


DSC_0194%20rauharentola.jpg


DSC_0196%20rauharentola.jpg

 

Sen lisäksi, että heiltä saa upeita yksittäisiä julisteita, niitä yhdistelemällä saat aikaan vielä intensiivisempiä kokonaisuukisia, kollaaseja. Joo  mä jos kuka tiedän, että kollaasien tekeminen saattaa olla haasteellista mutta eipä hätää  Desenion verkkosivuilta löytyy valmiita malleja siitä miten saat tasapainoisia kollaaseja yhdistelemällä erikokoisia julisteita. Julisteita on saatavana aina koosta 13x18 cm jopa kokoon 70x100 cm asti.

Desenio on ruotsalainen yritys ja se perustettiin vuonna 2010. Desenion ensimmäinen tuote oli akustiikkalevyt jonka jälkeen heidän valikoimaansa tuli kanvaasitauluja. Näitä kahta tuotetta on saatavilla vain ruotsalaisessa verkkokaupassa. Keväällä 2014 laajennettu Desenion valikoima toi mukanaan julisteita. Julisteiden aiheet tulevat taiteilijoilta eri puolilta maailmaa sekä  heidän ihan omalta suunnittelutiimiltään. Maaliskuussa 2015 avattiin Desenion suomen verkkokauppa ja nyt tilaaminen onnistuu helposti suomenkielellä Desenion suomalaisesta verkkokaupasta.

 

DSC_0186%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0188.JPG%20rauharentola.jpg

 

Haluaisitko säkin seinällesi näitä yksinkertaisen kauniita julisteita? Hyvä, sitten mulla olisi tässä sua varten juuri sopiva arvonta. Sulla on nimittäin mahdollisuus voittaa KAIKKI allaolevan kollaasin julisteet itsellesi.

 

collageny.jpg

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen, toinen arpa rapsahtaa kun edellisen lisäksi tykkäät Rauharentolan Facebook sivusta, kolmannen saat, kun klikkaat tykkää nappulaa myös Desenion Facebooksivulla.  Ja kun vielä kaikkien edellisten jaat tämän postauksen linkin joko blogissasi tai somessa niin saat kaksi lisäarpaa. Neljä julistetta ja viisi arpaa, kerro kommentissasi monellako arvalla tavoittelet kollaasin julisteita. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 24.4.2015 klo. 23.59.

 

Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua <3.

 

(Yhteistyössä Desenio)