Lakaisin tänään varmaan kilon hiekkaa kodinhoitohuoneen lattialta. Takapihan hiekkalaatikko oli kai tullut yöpakkasia karkuun sisälle. Siinä hiekkakasan vieressä seistessäni inspiroiduin yllättäen tuosta lakaisemastani ja vihaamastani hiekasta. Hetken mielijohteesta hain roskismääräyksen saaneen Ikean taulun, jonka pinta oli piloille kulunut. Sudin sen päälle leveällä maalipensselillä mustaa kalustemaalia niin, että kuva peittyi. Ripottelin sitten hiekkaa epämääräisiin "kasoihin" kostean maalin päälle ja annoin kuivua. Sen jälkeen päälle vielä kerros maalia sikinsokin vedoin ja varsin moderni taideteos oli valmis. Että sellaisia maanantain maalauksia.

 

DSC_0172%20rauharentola.jpg

 

DSC_0168%20rauharentola.jpg

 

DSC_0171%20rauharentola.jpg


DSC_0178%20rauharentola.jpg

 

Design your life.
Mukavaa alkanutta viikkoa.