Lapsi_800x534.jpg
Kuva: Messukeskus


Kevät tuo jälleen mukanaan Helsingissä 10.-12.4 järjestettävät Lapsimessut. Lapsimessujen lisäksi Messukeskuksesta löytyy samaan aikaan tuttuun tapaan myös OutletExpo, PetExpo, ModelExpo ja Kädentaito. Samalla lipulla 5 eri tapahtumaa ja hurjasti ohjelmaa.  Mielenkiintoisen ohjelman lisäksi messuilla on tietenkin myös kasapäin mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Kannattaa käydä kurkkaamassa ainakin Silverjunglen messuständi, josta löytynee tähtien ja sydämien lisäksi hyviä messutarjouksia.


10985298_949088941792348_292366041708247
Kuva:Silverjungle


Mä suuntaan messuille nti F:n kanssa heti perjantaiaamuna. Mikäli bongaat meidät siellä ihmisvilinässä niin tule ihmeessä nykäisemään hihasta. Meidät tunnistaa mun rinnuksissa roikkuvasta blogin nimeä kantavasta bloggaajapassista.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ai niin oli mulla jotain teillekin. Arvon nimittäin yhden lippupaketin (sisältää 2 lippua) kyseisille messuille. Osallistua voit kertomalla, mistä sun messuohjelma koostuisi? Mitä menisit katsomaan ja mitä kokemaan? Arvonta alkaa nyt ja päättyy 5.4.2015 klo.12.00. Laitan liput postiin heti pääsiäisen jälkeen tiistaina, joten 1.luokassa niiden pitäisi olla voittajalla jo ennen perjantaita.


Onnea arvontaan ja Lapsimessuilla nähdään.


(Yhteistyössä Messukeskus)