Olen pitkään etsinyt stereoiden huoneeseen kauniin yksinkertaisia vaateripustimia, jotka samalla toimisivat sisustuselementteinä. Pitkällisen etsinnän jälkeen sellaisia löytyikin Herttanen design & deli verkkokaupasta. Red Hand Hang on valmistettu koivuvanerista. Sen pinta on käsitelty huolellisesti, tuotteessa ei ole teräviä reunoja. Vaateripustimen etupuolelle on maalattu kasvot ja takaosaltaan on koivuvanerinvärinen. Tuotteet ovat käsinmaalattuja, joten näin ollen jokainen on omanlaisensa uniikki kappale. Katsokaa nyt itse tähän vaateripustimeen ei voi olla rakastumatta.


DSC_0232%20rauharentola.jpg


DSC_0224%20rauharentola.jpg


Sainkin vaateripustimen sitten blogiyhteistyönä ja sen lisäksi pääsin kurkistamaan  ihastuttavan herttaiseen sisustus ja herkkutuotteiden nettikauppaan, jota Koti kolmelle blogin Anne pyörittää. Tässä kaupassa on tuotteita löytyy laidasta laitaan, monelta eri  merkiltä kuten esimerkiksi House Doctorilta, Nicolas Vahélta, Kenana Knittersiltä, Musta 5101:sltä/ Mayn ja By Johanna Lehtiseltä näin muutamia mainitakseni.
POP UP puoti löytyy Loviisasta, ja sen aukioloajat kannattaa tarkistaa ennen vierailua joko puodin verkkosivuilta tai Facebookista.

Jos sä et ole vielä käynyt herttaisilla ostoksilla niin nyt se kannattaa sillä koodilla RR15 saat -15% alennuksen kassalla koko tuotevalikoimasta, lisä-alen saa siis myös jo alennetuista tuotteista ja se on voimassa 24.4.-28.4.2015.


DSC_0238%20rauharentola.jpg


DSC_0242%20rauharentola.jpg


Meidän pakettiin oli sujahtanut mukaan muutakin, mutta mitä? Eiköhän se tässä kevään kuluessa selviä kunhan vaan muistat pitää silmät tarkkana ja pysyä Rauharentolan menossa mukana jatkossakin.


Herttaista viikonloppua <3.


(Yhteistyössä Herttanen design & deli)