Projekti minimiehen huone on nyt siinä vaiheessa, että voin esitellä teille tuloksia. Kaikki tavaratkin ovat löytäneet takaisn paikoilleen ja uudet jutut löytäneet paikkansa. Seinä maalattiin siis kaksiväriseksi. 1/3 on mustaa ja 2/3 valkoista jatkaen sivuseinän vanhaa maalirajausta myös pitkälle seinälle. Sohvasängyn yläpuolelle hankitiin Jyskin Edvardsen hyllyt ja huoneen ilme sai hiukan lisää raikastusta muutamalla keltaisella kirppislöydöllä.

 

DSC_0205%20rauharentola.jpg

 

DSC_0178%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

DSC_0180%20rauharentola.jpg

 

Mustaksi maalattu Markör hylly lähti uuteen kotiin ja tilalle tulee 60-luvun lipasto, joka odottelee vielä hetken ilmojen lämpenemistä, hiomista ja maalausta. Lelukaappina toimivasta valkoisesta liinavaatekaapista ja aikanaan mustaksi muuttuvasta lipastosta tulee yhtenäinen retrosäilytyksen parivaljakko.

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

Valokuvakollaasi muutti hieman muotoaan ja Bongo party julisteen keltaisiskisi kavereiksi  löytyi keltaisten tyynynpäällisten lisäksi alkuviikon kirpparikierrokselta (mä niin rakastan kirppareilla penkomista) nämä ihastuttavat Mikki Hiiri peltipurkit. Hintakin oli mielestäni varsin kohtuullinen 1,50 per purkki. Vielä en tiedä mitä niihin laitetaan mutta kivat ne on ihan tyhjinäkin, eikös?

 

DSC_0183%20rauharentola.jpg

 

DSC_0186%20rauharentola.jpg

 

 Vaikka huoneen värimaailma onkin pääsääntöisesti mustavalkoinen niin nuo muutamat keltaiset yksityiskohdat piristävät sitä kummasti. Laittiatyyny näyttää nyt jotenkin onnettomalta ja jotenkin se kaipaisi myös uutta päällistä. Aika hauska idea saattaisi olla napata tuo Bongo party julisteen bongorummun kuosi lattiatyynyn kuosiksi. Mistähän sellaista edes löytyisi?

 

DSC_0200%20rauharentola.jpg

 

DSC_0204%20rauharentola.jpg

 

Huone sai roimasti ryhtiä pienellä muutoksella. Vai mitä mieltä olette?