Lukija & bloggari. Kirpputoreja, vintagea ja uusinta uutta. Mustaa ja valkoista. Ja pupuja pöydän alla? Tässä sympaattisessa ja oivaltavassa kodissa asuu nuori kolmehenkinen perhe. Kurkataanpa yhdessä Magdan kotiin ja annetaan hänen itsensä kertoa enemmän kodistaan ja sen sisustuksesta.


Elikkäs, meidän koti, 70-luvun 83neliöinen kerrostalokolmio, omistusasunto. Kolme vuotta on tässä asusteltu. Asunto oli remontoitu lattiasta kattoon edellisen asukkaan toimesta. Me olemme maalanneet seiniä uudelleen sekävasta remontoimme keittiön enemmän omannäköisemmäksi. Kerrostaloksi asunnossamme on todella järkevä pohja.Meillä on avaraa, ei ole käytäviä ja eteisaulasta pääsee keittiön kautta olohuoneeseen ja olohuoneesta taas eteiseen. Lapset ainakin tykkäävät juosta tätä rinkiä. Eteisestä on kulku jokaiseen kodin huoneeseen. Ainut miinus asunnossa on hissittömyys, asumme kolmannessa kerroksessa, mutta tuleepahan harrastettua pakollista hyötyliikuntaa.


kuva7.jpg


kuva8.jpg


kuva9.jpg


testi3.jpg

Meidän sisustustyyli on sopivasti sekaisin kaikkea kivaa. En osaa kategorioida tyyliämme mihinkään tiettyyn ryhmään.Meiltä löytyy uutta, vanhaa, itsetehtyä ja tuunattua. Vanhat huonekalut viehättävät, koska samanlaisia ei ole jokaisellaja niillä on aina jokin tarina kerrottavanaan. Parasta on, kun löytää kirpparilta jotain, mistä voi vielä itse tuunaamallasaada sen oman kädenjäljen näkyviin. Tavoitteenani on ollut hankkia sellaisia huonekaluja, jotka ovat meillä vuosia.


kuva4.jpg


kuva3.jpg


Vuosi sitten kotimme oli hyvin mustavalkoinen. On ollut hauskaa huomata, miten kokoajan kaipaa väriä
ympärilleen enemmän. Vaaleanpunainen ja muutkin pastellivärit ovat meillä nyt todella pop! 
Olen myös todella innostunut viherkasveista ja niitä meiltä nyt löytyykin joka hyllyltä.
Rakastan kaikkia pieniä koriste/sisustusesineitä. Nautin saadessani tehdä erilaisia pieniä asetelmia.
Meillä ovatkin kaikki olohuoneen lipastot täynnä kaikenlaista sisustustavaraa ja kynttilöitä.


kuva3.jpg


kuva10.jpg


kuva22.jpg


kuva1.jpg


Viihdymme tässä asunnossa, mutta olemme haaveilleet jo jonkin aikaa oman kodin rakentamisesta, mutta kaikki aikanaan.