Puutarhajuhlat, lastenkutsut, kotikutsut, piknik ja moni muu. Mä tykkään käyttää kertakäyttöastioita niiden helppouden vuoksi, eikä tarvitse miettiä riittääkö kaikille. Yleensä nimittäin riittää, aivan varmasti. Ja onneksi nykyään valittavana on useita, melkein joka tyyliin sopivia kertakäyttöastioita. Havin kevät-kesä 2015 mallistosta löytyy nuoren taiteilijan ja kuvittajan Anna Emilia Laitisen käsialaa oleva Niityllä kokonaisuus. Kukkakedon herkkä tunnelma ja tuoksu välittyy Sini- ja Suvi lautasliinojen sekä Suvi kerta-astioden välityksellä aivan varmasti.  Mä aloin jo heti suunnittelemaan kevään ensimmäistä piknikiä. Eikö sullekin tule sama ajatus nähdessäsi nämä?

 

DSC_0198%20rauharentola.jpg

 

DSC_0201%20rauharentola.jpg

 

Kaiken kaikkiaan koko Havin kevät- kesä 2015 mallistoa inspiroi pohjoismaalaisuus, jota henkivät rauhallinen, selkeä ja modernikuviomaailma. Kesä taitaakin olle kerta-astioiden kulta-aikaa. Millaiset kerta-astiat tai ihan tavalliset ja lautasliinat kuuluvat sun kesään?

 

DSC_0197%20rauharentola.jpg

 

* Havi on vuonna 1829 perustettu kotimainen tuotemerkki. Havi on ollut osa Suomen Kerta Oy perheyritystä vuodesta 2004.

 

(Yhteistyössä Suomen Kerta Oy. Tuotteet saatu osana yhteistyötä)