Moni blogi hiljenee viimeistään näin juhannuksen kynnyksellä, mutta vaikka blogimaailmassa olisikin hiljaista kuin huopatossutehtaalla mä olen päättänyt kirjoitella keveistä kesäaiheista läpi kesän. En ehkä säännöllisesti päivittäin mutta  muutaman kerran viikossa ainakin. Monet teistä viettävät varmasti myös näin kesällä blogivapaata aikaa mutta toivottavasti mun ei tarvitse kuitenkaan ihan yksikseni täällä höpistä. Kommentoikaa ja kyselkää siis ahkerasti. Tyhmiä kommentteja ei ole olemassakaan. Ja niin jos sulla on tässä matkan varrella tullut mieleen joku hyvä tai miksei huonokin postaustoive niin niitäkin saa esittää.

 

DSC_0233.jpg
Ihmetellään yhdessä mansikoiden kasvua.

 

Edellinen toimikoon aasinsiltana seuraavalle asialle josta haluaisin puhua. Ei ihan keveää kesäjutustelua mutta asiaa kuitenkin. Nimittäin siitä kuinka kommenttien määrä on vähentynyt. Ei niitä ole koskaan järin paljon ollutkaan mutta nyt entistä vähemmän.Tätä samaista kommenttikatoa on liikkeellä useassa muussakin blogissa. Tiedän, että blogeja seurataan paljon, ja kaikkiin seuraamiinsa blogeihin ei millään jaksa tai ehdi jättää puumerkkiä käynnistään. Monet bloggaajat sanovat, että kommentit ovat  blogin suola ja niinhän se oikeastaan onkin. Olisi mukava pystyä herättämään keskustelua, ihmetellä ja kummastella yhdessä. Tiedettehän, että yksinpuhelu on pidemmän päälle turhauttavaa. Blogissani vierailee kuitenkin viikottain tuhansia lukijoita ja silti kommentteja tulee vain muutamia. Missä siis vika? Mistä johtuu kommentoimattomuus? Osaisitko sinä avata asiaa ihmettelevälle?

 

DSC_0234.jpg

 

Raikasta kesä keskiviikko iltaa <3.