Kesähöperö hyppeli tänään sateessa läheisellä niityllä keräten koiranputket tämän juhannuksen kukiksi. Sillä kukat kuuluvat juhannukseen oltiin sitten missä tahansa ja satoi tai paistoi. Lyhyeksi pätkittynä asettelin ne peltilaatikon pohjalle laitettuihin kukkasieniin. Rouhean herkkä ja kotimainen siinä juhannuskukkien ydin tänä vuonna.

 

DSC_0252%20rauharentola.jpg

 

DSC_0247%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0250%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0261%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Juhannusta varten täytyy vielä huomenna aamutuimaan hakea muutama juttu kaupasta. Jospa grillin saisi kuumaksi, vaikka melko sateista säätä sääennuste näyttääkin. Ja niin juhannussauna tottakai. Siinäpä meidän juhannussuunnitelmat kaikessa yksinkertaisuudessaan onkin. Rauhallisen leppoisa kotijuhannus oman perheen kesken. Ihana yhteinen rauhoittumisen hetki <3.

 

Millainen on sun juhannuskimppusi ja mitä pitää sisällään sun juhannuksesi?

 

Ihanaa keskikesän juhlaa.