Moikka moi sinne ruudun toiselle puolelle. Tänään asiaa riittääkin useamman postauksen verran. Stereoiden ykköstoive 5 vee synttärilahjaksi oli nukkekoti ja senhän he sitten saivatkin. Mutta koska tulevalle nukkekodille ei löytynyt valmiiksi sopivaa paikkaa niin jo hyvissä ajoin ennen synttäreitä he saivat uuden säilytyskalusteen, jonka päälle nukkekotikin mahtuisi hyvin. Samalla, kun luovuimme vanhasta korihyllyköstä siirryimme neitienkin huoneessa astetta yksinkertaisempaan suuntaan. Värimaailma säilynee kuitenkin hempeän vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmänä.

 

DSC_0213%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

En muista olenko koskaan hehkuttanut sitä kuinka hyvä Facebookissa toimiva roskalava ryhmä on. Meidänkin hyllynraadolle olisi löytynyt ottaja jos toinenkin. Hienoa, että tavaraa kierrätetään näin eikä esimerkiksi pientä fixausta vaativia huonekaluja tarvitse heittää roskiin.

Pienen huoneen säilytyskalusteeksi valikoitui Ikean KALLAX hylly ja siihen muutamat DRÖNA laatikot. Siisti, edullinen ja yksinkertainen kokonaisuus. Ja nukkekotinkin mahtui hyvin sen päälle.

 

DSC_0242%20rauharentola.jpg

 

DSC_0216%20rauharentola.jpg

 

DSC_0217%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Verhoina stereoiden huoneessa on muuten tällä hetkellä ei niin kauniit mutta äärimmäisen hyvät Jyskin pimennysverhot. Ilta-aurinko paistaa ihanasti makkareiden puolelle mutta se tekee pienten ihmisten nukahtamisen vähän liian haastavaksi siksi meillä vaihtuukin lastenhuoneen verhot näihin auringon bloggaaviin pimentäviin aina kesän ajaksi. Ja pikku peikot nukkuvat ja nukahtavat huomattavasti paremmin.

 

Mukavaa maanantai iltaa. Miten sun viikko on käynnistynyt?