Olemme pitkään olleet sitä mieltä, että Askon Romeo tuolit eivät sittenkään olleet oikea ratkaisu meidän keittiöömme. Sekä istuttavuus ja laatu osoittautui ahkerassa käytössä hämmästyttävän heikoksi ja vaikka ne muotoilultaan silmää miellyttivätkin teimme päätöksen luopua niistä kunhan tyyliimme sopivat kohtuuhintaiset tuolit löytyisivät. Emme kuitenkaan ahkerasti etsineet uusia vaan odotimme sopivien tulevan kohdalle.

 

DSC_0222%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tämän viikon alussa Tori.fi:ssä seikkailessani törmäsin sitten ilmoitukseen, jossa myytiin neljää Ikean mallistosta poistunutta (?) Sigurd tuolia. Kahta valkoista ja kahta nearly black tuolia. Me tarvitsimme tällä hetkellä oikeastaan vain kolmea sillä kolmella pienimmällä on käytössään Tripp Trappit. Mutta samapa se kolme tai neljä. Ja niinpä nämä hiukan tapoivaaramaiset tuolit muuttivat meille eilen, ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Stereot ihastuivat tuoleihin niin, että ovat kuulemma valmiita luopumaan omista TT tuoleistaan ja siksipä meille etsitäänkin nyt vielä kahta valkoista Sigurd tuolia. Vinkkaa ihmeessä jos tiedät, että joku täällä eteläisessä Suomessa sellaisia myy.

 

DSC_0219%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0226%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0224%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mä olen innokas kuulemaan mitä mieltä olet, joten kerropa heti miltä susta nämä näyttää meidän keittiössä?

Tuttua ja turvallista torstai päivää <3.