Kesä ja lämpö kutsuvat viihtymään ulkona ja terassilla. Mä haaveilen ihanasta oleskeluryhmästä   "lökönurkkauksesta" meidän terassin lyhyemmälle sivulle. Oleskeluryhmän äärelle olisi sitten mukava kasaantua nautiskelemaan koko perheen voimin tai miksei myös isommallakin porukalla. Päästäkseni eteenpäin haaveilussani hankimme aurinkopurjeen samassa harmaan sävyssä kuin aurinkovarjomme ruokailuryhmän yllä on. Tällä hetkellä aurinkopurje suojaa polttavalta auringolta lähinnä pieniä pulikoijia, joiden home spa allas on usein sijoitettuna juurikin tähän terassin kohtaan. Mutta ehkäpä jos alennusmyynnistä löytyisi jokin sopiva ryhmä mekin pääsisimme nauttimaan kesästä aurinkopurjeen alla.

 

DSC_0290%20rauharentola.jpg

 

DSC_0297%20rauharentola.jpg

 

DSC_0289%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0277%20rauharentola.jpg

 

Purjetta ostaessani kokeilin ensimmäistä kertaa Jyskin Varaa netistä - Nouda myymälästä palvelua. Varsin kätevä palvelu kiireiselle shoppailijalle. Varaat haluamasi tuotteet netissä haluamastasi myymälästä ja saat  tekstarin ja sähköpostin, kun tuotteet ovat valmiina noudettavaksi. Maksat ostoksesi noudon yhteydessä. Meillä tuotteet oli noudettavissa reilun tunnin kuluttua varauksesta.

 

Nyt vain odotellaan hyvän tarjouksen ilmaantumista vai pitäisiköhän sitä malttamattomana ruveta itse nikkaroimaan?

 

Mukavaa alkanutta viikkoa <3.