Kun sydän ja sielu huutaa aurinkoa on ripauksella keltaista yllättävän suuri vaikutus. Yksi mun tämän kesän ale hankinnoista oli nämä graafisestikuvioidut kelta-harmaa-valkoiset pussilakanat. Ja vaikka olinkin ensin ajatellut näitä piristämään syksyn pimeitä hetkiä niin päädyinkin kokeilemaan niitä akuuttiin auringontarpeeseen jo nyt.

 

DSC_0282%20rauharentola.jpg

 

DSC_0268%20rauharentola.jpg

 

Silkkimäisen sileät puuvillalakanat tuntuvat mahdottoman mukavilta jo heti uutena, eikä niitä tarvinnut pyörittää koneessa useaa kertaa ennen ensimmäistä mukavaa käyttökokemusta. Sillä tiedättehän kuinka inhottavaa on uudenkarheat lakanat.

 

DSC_0301%20rauharentola.jpg

 

DSC_0255%20rauharentola.jpg

 

DSC_0257%20rauharentola.jpg

 

DSC_0254%20rauharentola.jpg

 

Mitä mieltä olette tästä hillitystä keltaisesta, yhdistettynä valkoiseen, tammeen ja ripaukseen vihreää?