Arjen keskellä sitä usein unohtaa millainen voimavara ystävät oikeastaan ovatkaan. Kuten eräs viisas totesi  "Onni on hyvät ystävät, vanhat ja uudet. Ystävyyttä kannattaa arvostaa ja välillä jopa juhlia." Siksi me kokoonnuimmekin eilen kolmen perheen voimin takapihallemme grillaamaan, nauttimaan toistemme seurasta ja ennenkaikkea irtautumaan välillä niin kiireisestä arjesta. Kuusi aikuista ja kymmenen lasta ja silti tunnelma oli rauhallisen leppoisa vaikka ensimmäinen ajatus saattaisikin olla kaikkea muuta.

 

DSC_0250%20rauharentola.jpg

 

Nyyttäriperiaatteella järjestetyt puutarhajuhlat saa pystyyn oikeastaan aika helposti, kun pitää riman tarpeeksi matalalla eikä lähde tavoittelemaan suuren luokan fiesta sväärejä. Grilliherkkujen lisäksi pöytään oli katettu muutamia herkullisia salaatteja ja jälkkäriksi jäätelöä tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia. Muutama lasi hyvää viiniä kruunasi herkullisen grillihetken mutta ilmankin olisi pärjännyt. Tällä kertaa ei nimittäin tarvittu viiniä keventämään tunnelmaa.

 

DSC_0249%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0251%20rauharentola.jpg

 

Illalla vieraiden lähdettyä maha täynnä mansikoita ja melonisydämiä olo oli varsin kiitollinen.

 

                                      Onko sulla tapana juhlia kesää yhdessä ystävien kanssa?
Mä kokosin ennen juhlia Pinterestiin pienen inspistaulun. Käyhän kurkkaamassa mikäli juhlien järjestäminen on ajankohtaista, saatat löytää sieltä mun tapaan muutaman käyttökelpoisen ja helpon idean.

 

pinterest.jpg

 

Aurinkoisen ihanaa sunnuntaita <3.