Huhuu täällä sitä ollaan uudella alustalla. Paljon en ole tähän uutuuttaan hohtavaan alustaan ehtinyt perehtymään mutta alustan pitäisi nyt ainakin mukautua lukijan käyttämään laitteeseen eli puhelimella lukukin pitäisi nyt onnistua entistä paremmin. Meidän kylppärissäkin alkaa olla valmista ja voin esitellä teillekin vähän kuvia. Tämän pienen rempan jälkeen joudumme ehkä miettimään kylppärin valaistusasioita uudelleen ja pahoittelenkin jo näin kärkeen huonon valaistuksen vaikutusta seuraaviin kuviin.

Kylpyhuoneen katto sekä kylpyhuoneen penkki käsiteltiin valkoisella Teknoksen Satu Saunavahalla. Katto pestiin ja listat poistettiin ennen käsittelyä, jonka jälkeen sen annettiin kuivua rauhassa. Nestemäinen vaha levitettiin kattoon kahdella erikoisella sienellä. Kapealla kapeisiin rakoihin ja leveämmällä itse lautoihin. Vaikka levitys olikin helppoa niin kattopintaa käsitellessä valumilta ei voinut välttyä. Siksi lattiansuojaus onkin ensiarvoisen tärkeää. Muutamat suojauksesta ohivaluneet roiskeet sai kuitenkin poistettua helposti sillä onhan vaha vesiluikoinen.

 

DSC_0358%20rauharentola.jpg

 

Penkki olikin sitten helpompi käsitellä pensselin avulla. Sekä penkki, että katto käsiteltiin kahteen kertaan ja tällä saatiin aikaan läpikuultavan valkoinen sävy, joka voittaa tummentuneen mäntykaton mennen tullen. Puun syyt ja elävyys näkyvät edelleen mutta sävy on aikaisempaa oranssinruskeaa huomattavasti hillitympi.

 

Collage.jpg

 

Aikaisemmin koko valkoista seinälaatoitusta raikastettiin dc-fix kalvolla tehdyllä tumman betonin sävyisellä tehosteraidalla. Kalvosta leikattiin hiukan laattaa pienempiä neliöitä, jotka sitten kiinnitettiin yksitellen pestyjen laattojen päälle. Ilmakuplia ei näihin pieniin paloihin juurikaan tullut ja lopputulos näyttää siistiltä.

 

DSC_0352%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0350%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0347%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä tämä pienen budjetin remontti sitten maksoi? 30 eur:a ja rapiat päälle ja sen vaivan tietenkin. Eli ei paha ollenkaan eihän? Ei se nyt ihan priima ole mutta paljon parempi kuin ennen. Sellainen oli siis meidän kylpyhuoneen extreme makeover. Tykkäätkö?


Mukavaa perjantai iltaa <3.