Hip hei ja mukavaa alkanutta viikkoa. Meidän perheen viimeinen yhteinen lomaviikko alkoi ja yhdessäolon lisäksi tämä viikko pitää sisällään asuntomessuilua ja shoppailupäivää esikoisen kanssa. Äiti-tytär aikaa parhaimmillaan, mikäli meidän teiniltä kysytään. Kotona käynnistyi viikonlopun aikana muutama pienoinen projekti, ja koska eteinen on kokonaisuudessaan varsin alkukantaisessa tilassa täytyy mieltä piristää pienillä yksityiskohdilla muualla kodissa.

Mä rakastan printtitaidetta ja printtikortteja. Ja musta on hauska saada muuttuva viba sisustukseen laittamalla esille kulloistakin mielentilaa kuvaava printti. Mulla vain ei oikein ollut sopivaa näyttelytilaa printtejä varten. Se ken Pinterestiä käyttää tietää ettei sellaista ideaa olekaan, jota sieltä ei löytyisi. Ja niinhän sieltä löytyi tämäkin industrial tyyppinen idea. Mä en kuitenkaan jaksanut lähteä metsästämään vanhaa ajanpatinoimaa säleikköä vaan tyydyin tähän uuteen versioon. Toinen säleikkö päätyi yläkertaan, teinin huoneeseen. Siinä roikkuu aurinkolaseja ja lehdestä leikattuja polaroid kuvia. Hauska ja asujansa näköinen toteutus.

 

DSC_0470%20%282%29%20rauharentola.jpg

 


DSC_0469%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0476%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0473%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0474%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Arvaatteko muuten mikä tämän säleikön oikea ja alkuperäinen tarkoitus on?

 

Aamukahvi kutsuu. Maanantaita sulle ja mulle.