Vannoutuneena raikkaiden hedelmäisten tuoksujen ystävänä mut yllätti se kuinka rakastuinkaan Yankee Candelin uutuuteen Out of Africa sarjan kukkaistuoksuun Madagascan orchid. Intessiivinen orkidean tuoksu valloitti ja vei mukanaan eksoottiseten kukkien maailmaan.

 

DSC_0616%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0606%20%282%29%20rauharentola.jpg


Tämä on oikeastaan epätavallinen ja samalla miellyttävä kukkaistuoksu. Melko voimakas ja syvä tuoksu pitää sisällään makeita ja mausteisia vihahteita ehkäpä jopa sitruunaista kirpeyttä. Mikäli olet kukkaistuoksujen ystävä uskon, että sinäkin pitäisit varmasti tästä ja vaikka et olisikaan kannattaa tätä ehdottomasti tuoksutella, se saattaa nimittäin yllättää sinutkin.

 

DSC_0624%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ja nyt on sinun vuorosi kertoa mikä on Yankee Candle suosikkituoksusi? Vastanneiden kesken arvon 25€ lahjakortin Sisustuskauppa.com verkkokauppaan. Mikäli Yankee Candle on sinulle vielä uusi tuttavuus niin eipä hätää täältä löydät tuoksuvaihtoehdot ja pienet kuvaukset tuoksuista. Mikä niistä kuulostaisi parhaimmalta?

Arvonta alkaa nyt ja päättyy  31.8.2015 klo.12.00.

Onnea arvontaan ja energistä viikon aloitusta.

 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

(Yhteistyössä: Sisustuskauppa.com)