Ihanaa alkanutta elokuuta. Vaikka vielä on kesää jäljellä katseet kääntynee pian väistämättäkin syksyyn. Varma syksynmerkki on lähestyvä koulujen alku. Meillä kuudennen luokan aloittavan nti F:n huonetta stailattiin neidin toiveiden mukaisesti kesämoodista taas hiukan arkisempaan lookiin. Uusia tekstiilejä ja pieniä sisustusjuttuja. Vaikka peruskalusteet säilyivätkin pääsääntöisesti ennallaan niin hylly kuitenkin vaihdettiin astetta pienempään, 16 lokeroinen valkoinen Expedit hylly vaihtui 8 lokeroiseen mustanruskeaan Kallax hyllyyn. Tavaroita karsittiin yhdessä tuumin.

 

DSC_0405%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0399%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0400%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0406%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Koska huone on pieni, niin tämä pienempi hylly on ehdottomasti oikeankokoisempi tähän tilaan ja huone näyttää heti tilavammalta ja ilmavammalta. Vielä olisi tarkoitus löytää tv:lle pienempi taso ja hankkia lököilytarkoitukseen lepakkotuoli. Työpöydälle muutama Palaset säilytyslaatikosto, joihin mahtuu sitten esimerkiksi kynät, meikit, korut, ja muut pikkutavarat.

 

DSC_0412%20rauharentola.jpg

 

Puolipuhtaiden vaatteiden (joita teinin huoneesta löytyy kasapäin) säilytystä varten hankittiin hauska luonnonvalkoinen puuvillakassi, johon palataan myöhemmin.

Nyt aurinkoista sunnuntaita ihanaiset.