Habitare kutsuu jälleen. Haluaisitko juuri sinä voittaa liput Suomen kuumimmille sisustusmessuille Helsingin Messukeskukseen 9 .–13.9.2015?

 

Habitare_musta.jpg

 
Rauharentola arpoo 2 kahden lipun pakettia (yhden lipun arvo 18 eur) kaikkien tähän postakseen kommentin jättäneiden kesken. Kerro kommentissasi oletko joskus käynyt Habitaressa ja mikä sinulle on jäänyt päälimmäisenä mieleen kyseisestä tapahtumasta. Tai jos et ole, niin mitä odotat messuilta eniten. Ja olet näin mukana lippupaketin arvonnassa.
 
 
Habitare_kuutio+logo-600px.jpg
 
 
"Habitare-tapahtumakokonaisuus on ainutlaatuinen yhdistelmä designia, huonekaluja, valaisimia, vintagea ja antiikkia sekä vanhaa ja uutta taidetta. Kaivatun lisän tapahtuman tarjontaan tuo laadukkaan kaksikanavaisen musiikintoiston ystävien ja kotiteatteriharrastajien HifiExpo. "
 
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
 
 

Arvonta päättyy 23.8. klo 23.59. Olen yhteydessä voittajiin heti seuraavana päivänä, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

 

  Mikäli haluat lukea lisää Habitaresta, osoitteesi on silloin www.habitare.fi. Sieltä löydät mm. aukioloajat, näytteilleasettajat ja paljon muuta hyödyllistä tietoa messuista.

 

Habitaressa nähdään!

(Yhteistyössä: Habitare)