Koska mun sisustusfilosofian kantavavoima on edelleen se, että sisustuksen sielu ei ole merkeissä eikä hintalapussa vaan se on väreissä, muotoilussa, tunnelmassa ja niiden kaikkien yhdistelmässä. Mä pyrin tuomaan esille myös niitä edullisempia vaihtoehtoja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia. Ehkä oletkin jo huomannut kuinka syksy on tuonut Jyskin valikoimaan paljon selkeään ja yksinkertaiseen skandinaaviseen tyyliin sopivia huonekaluja ja sisustustuotteita? Mustaa, valkoista ja luonnollisen kaunista puupintaa yhdistettynä raikkaan pelkistettyyn muotoiluun.

 

sisustus_front.jpg

 

Mitä mieltä olette seuraavista uutuuksista? Vai löysitkö itse uutuuksien joukosta jotain todella mielenkiintoista?

 

JyskCollage.jpg

 

JyskCollage2.jpg

 

Ja lopuksi vielä tervetuloa kaikki uudet lukijat, niin täällä kuin fb:kin puolella. Toivottavasti viihdytte Rauharentolassa <3.

 

Kuvat: Jysk