Kodin tuoksu on vähintäänkin puolet kodin sisustuksesta. Oletteko samaa mieltä? Vahvasti kaikilla asteillani elävänä ihmisenä mä suorastaan kammoksun tunkkaista hajua kodissa ja aktiivisen siivoamisen ja tuulettamisen lisäksi käytössä ovat niin tuoksukynttilät kuin huonetuoksutkin. Jo pitkään huonetuoksujen lemppareiden listalta on löytynyt Pentikin Valkoinen tee ja Yankee Candlen Black Cherry. Black + White = Grey blogin Tiian innoittamana päätin testata myös Habitatin viikunan ja saksanpähkinän tuoksuyhdistelmän.

 

DSC_0588%20rauharentola.jpg

 

Monet huonetuoksut ovat kovin voimakkaita ja siksi mä lisään tuoksuvalikoimaani harkiten sellaisia aidosti raikkaita tuoksuja, jotka saavat huoneen kuitenkin selkeästi tuoksumaan. Melkoista kemiaa eikö totta? Tuo viikunan ja saksanpähkinän yhdistelmä on lämpimän mausteinen olematta silti liian tuhti ja tunkkainen. Omalla tuoksukartalla mennään siinä sopivan ja liian voimakkaan rajamailla. Muutama suihkaisu (kolmas olisi jo liikaa) antaa huoneelle etelä eurooppalaisen tuoksumaailman, joka tuoksuu ensin voimakkaasti pähkinälle mutta hälvetessään  raikkaan viikunaiselle.

 

DSC_0583%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mikä on sun lemppari huonetuoksu? Mitä kannattaa testata ja mikä jättää kaupan hyllylle?