Koska tuulikaappi on nyt purettu atomeihin, niin se mahdollistaa tuulikaapin sisällön miettimisen kokonaan uudelleen totesi mieheni viikonloppuna. Ja se jos mikä oli musiikkia korvilleni. Vaikka tuulikaappi olikin pääsääntöisesti toimiva oli siellä jäänteitä nopeista ratkaisuista, jotka loppupeleissä ei ehkä kuitenkaan ollut niitä kaikkein toimivimpia. Tuulikaapihan on meillä varsin iso (190x165) ja oikeastaan se toimittaakin meillä eteisen virkaa ja sen tulisikin pitää sisällään kenkien ja vaatteiden säilytyksen lisäksi myös tilaa pukeutua.

Ja vaikka tilaa on niin patteri ja toisella seinällä oleva lämpökaappi tai oikeammin sen luukku ja sähkökaappi verottavat vähän toimintojen järjestelyä. Kenkäsäilytykseen hyväksi todettu kenkien kerrostalo säilynee sellaisenaan tutulla paikallaan ja samoin Trones laatikot tulevat pysymään tuulikaapissa. Mutta se missä, miten ja minkä kanssa onkin sitten vielä kaikki auki.

 

Rauharentola%20tuulikaappi%20kollaasi.jp

 

Ennenkuin suunnitelmat etenevät kuulisin mielelläni sinun ideoitasi hyväksihavaituista ratkaisuista tai kokeilemisen arvoisista ideoista.

Antakaahan vinkkinne, mä olen nyt pelkkänä korvana.