Voiko vakavasti otettava sisustusbloggaaja sisustaa muillakin kuin design tuotteilla, kysyi eräs toimittaja taannoin. Hmm kyllä voi, miksei voisi? Muistan vastanneeni. Itse asiassa tuo kysymys oli hiukan yllättävä kaiken kaikkiaan. Tuoko design ainostaan sen vakavasti otettavuuden?  Meidän sisustuksesta löytyy paljon markettien massatavaraa, joita olemme sitten maustaneet joillakin design esineillä. Design huonekaluilla ja esineillä sisustaminen voi mennä yhtälailla metsään kuin millä tahansa muullakin sisustaminen. Oikeanlaisen fiiliksen luominen ei vaadi designia. Oikeastaan paljon arvostettavampaa ja haastavampaa on luoda arvokas tunnelma tusinatavaroilla, harkiten ja yhdistämällä sitä vaikkapa vintage huonekaluihin. Sisustuksen sielu ei ole merkeissä vaan se on väreissä, muotoilussa, tunnelmassa ja niiden kaikkien yhdistelmässä. Mä kuljen jatkossakin sisustuksessa rohkeasti omia polkujani.


Collage.jpg
Matto, jakkarat ja tuikkukupit löytyvät Kärkkäisen verkkokaupan valikoimasta.


Yhteistyössä Kärkkäisen verkkokaupan arvon 50 euron arvoisen sisustuslahjakortin sisustushankintoihin. Kerro mitä sisustustuotteita lahjakortilla hankkisit ja saat yhden arvan. Kun vielä edellisen lisäksi käyt tykkäämässä Kärkkäinen.com Facebook sivusta plakkarissa on kaksi arpaa. Edellisten lisäksi oma spesiaali arpa napsahtaa vielä Rauharentolan Facebook sivusta tykänneille. Kerro kommentissasi monellako arvalla 1, 2 vai 3 olet mukana. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 28.8.2015 klo.23.59.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


DSC_0560%20rauharentola.jpg


DSC_0568%20rauharentola.jpg


Onnea arvontaan ja inspiroivaa sisustussyksyä <3.


(Yhteistyössä Kärkkäinen.com)