Niin me se sitten päätettiin. Eteiseen ei enää laiteta verhokiskoja eikä siis verhojakaan. Sälekaihtimet saa riittää. Joku voi sanoa, että näyttää paljaalta tai ankelta mutta mä itse tykkään kovastikin verhottomuuden tuomasta yksinkertaisesta ehkä jopa minimalistisesta fiiliksestä. Aikaisemminhan verhokiskoihin oli ripustettuna mustavalkoraidallinen valelaskosverho.

 

DSC_0601%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Eteisen seinät  päädyttiin maalauttamaan Tikkurilan H497 sävyllä Kaoliini. Harmaaseen taittuva valkoinen sopii loistavasti harmaan lattian ja harmaasävyisen tiiliprinttitapetin pariksi. Viileä harmahtava luonnonläheinen väri on sopivan ajaton ja sopivasti fiilistä luova mutta ei kuitenkaan liian hallitseva.

 

tikkurila_h497.jpg

 

DSC_0596%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Trofast laatikosto ja peili odottavat ripustamista mutta sitten eteinen onkin valmis ja pääsemme sujuvasti siirtymään tuulikaappiin.

 

DSC_0600%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Ihanaa, että nyt ollaan jo tässä vaiheessa.
On se remontti vaan tuskaa kaltaiselleni kaikki mulle heti ihmistyypille.