Mä toin teillekin tänään tuliaisia Habitaresta. Ehkä tunnetkin jo Miiko Designin? Mä pääsin vihdoin ihailemaan heidän tuotteittaan Habitaressa ja olin ihan myyty. Niille, joille yritys ei ole vielä tuttu kerrottakoon, että Miiko Design on varsin tuore  suomalainen yritys, jonka tuotteet on valmistettu luonnonmateriaaleista kuten huovasta, nahasta ja koivuvanerista. Sen lisäksi että ne vaikuttavat kovinkin käytännöllisiltä ne ovat myös niin kauniita. Tuotteiden muotoilu ja materiaalit ovat tehty kestämään aikaa. Miiko-tuoteperheeseen kuuluu mm. tauluja, laukkuja, koruja, tarjottomia ja tyynyjä. Mä valitsin teidän lukijoiden kesken arvottavaksi mun silmää miellyttäneen Tyven Viiva leikkuulaudan. Toivottavasti myös te tykkäätte siitä.

 

DSC_0173%20rauharentola.jpg

 

DSC_0188%20rauharentola.jpg

 

DSC_0195%20rauharentola.jpg

 

DSC_0168%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0179%20rauharentola.jpg

 

Arvontaan voitte osallistua seuraavasti:

Yhden arvan saat liittymällä Miiko Designin seuraajaksi somessa: Facebookissa ja/tai Instagrammissa  @miikodesignLisäarvan saat, kun käyt edellisen lisäksi tutustumassa Miikon tuotevalikoimaan ja kerrot mikä tuote miellytti silmääsi eniten. Kahden edellisen lisäksi tämän postauksen linkin jakamisesta somessa tai omassa blogissasi palkitsen sinut vielä extra lisäarvalla. Kerro kommenttiboksissa monellako ja kummallako lisäarpavaihtoehdolla (facebook vai instagram) lähdet mukaan arvontaan. 1,2 vai kolme arpaa? Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 20.9.2015 klo. 23.59.

 

Alkusyksyinen metsä, jota auringonsäteet vielä jaksavat helliä on muuten hurjan kaunis. Eikö?

 

Note! Miikon löydät Habitaresta kaikkine ihanuuksineen osastolta 3c 61. Käy ihmeessä kurkkaamassa.

 

Yhteistyössä: Miiko Design