Olen aiemmin kokenut vihreän melko haasteelliseksi sisustusväriksi mutta koko kevään sitä makustelutuani päätin vihdoin antaa vaikealle vihreälle mahdollisuuden. Rauharentolaa maustetaan tänä syksynä vihreän eri vivahteilla aina khakinvihreästä tummaan syvänvihreään.  Ja koska mummolasta tutut viherkasvit ovat nyt varsin suosittuja sisustuksessa mä päätin yhdistää nämä kaksi asiaa. Meidän olohuoneen katseenvangitsija ei ole nurkassa komeileva peikonlehti vaan peikonlehti vihertää rohkeasti tyynyissä, olohuoneen keskiössä sohvalla.


DSC_0103%20%283%29%20rauharentola.jpg

Vihreä ei sure menneitä tai huolehdi tulevasta, se on tässä ja nyt.
(www.energiakeskus.com)


Samalla sain vihdoin osaksi sisustusta edesmenneen isoäitini jäämistöstä löytyneen vihreän aiv-pullon. Pullo toimi aiemmin lampunjalkana mutta mä poistin valaisinosuuden pullosta ja ihastelemme vain helmeilevän vihreää lasia. Ehkä sujautan syksyn pimetessä pulloon muutamat ledtuikut.


Collage.jpg


DSC_0128%20rauharentola.jpg


DSC_0098%20%282%29%20rauharentola.jpg


DSC_0124%20%282%29%20rauharentola.jpg


Mitä mieltä olet, onko vihreä hitti vai huti?