Vaikka olenkin kesäihminen, rakastan myös syksyä ja sen utuista tunnelmaa. Syksyisin on mukava sisustaa kotia kutsuvan pehmeäksi. Pehmoinen sohvannurkka, kynttilät  ja ikkunaa piiskaava sade, tiedättehän?

Taljoilla saa aikaan ihanan lämpöistä ja pehmeää tunnelmaa syys- ja talvisisustukseen. Meiltä löytyvän muutaman lampaataljan lisäksi kaipasin taljan elävää pintaa mutta hiukan yksinkertaisempaa ilmettä kuin mitä pörröinen lampaantalja tuo. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyin valkoiseen vuohentaljaan.

 

DSC_0214%20rauharentola.jpg

 

DSC_0211%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0213%20rauharentola.jpg

 

Vuohentalja on selkeästi lampaantaljaa kovempi ja sopii siksi erinomaisesti lattialla pidettäväksi mutta muotoutuu  yllättävän hyvin myös tuolin pehmusteeksi. Hätä housuna ehdin jo hieman panikoida tämän asian suhteen mutta onneksi tälläkin kertaa ihan turhaan.

 

Täysin valkoinen tämä talja ei ole, vaan siitä voi erottaa hieman ruskean ja harmaan sävyjä. Oikeastaan ihastuin tähän eläväpintaiseen  ALM vuohentaljaan niin paljon, että  ehkäpä hankin vielä yhden ruskean makuuhuoneen lattialle.

 

DSC_0206%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä mietteitä sulla on taljoista yleensä? Ja onko vuohentaljat sulle tuttuja?

Mukavaa tiistaipäivää.

 

Niitä laajempia kuvia tulee kunhan muutama juttu saapuu ensin kotiin. Sitä ennen pysytellään näissä tutuissa ja turvallisissa.