Isänpäivä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa, järjestetään Meidän viikonloppu -tapahtumakokonaisuus, joka kokoaa viidet messut saman katon alle. Ja mulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken kimppalippupaketti (sisältää 2 lippua) kyseiseen tapahtumaan. Mitä Messukeskuksesta sitten tuona viikonloppuna löytyy? No minäpä kerron teille.

 

Kädentaitotapahtuma, ELMA maaseutumessut, Metsämessut, Lemmikki (la–su) sekä OutletExpo.

 

meid%C3%A4n%20viikonloppu.jpg

 

Lisätietoja tapahtumasta ja näytteilleasettajista löydät täältä.

 

Jos sä haluat lähteä viettämään Meidän viikonloppua Messukeskukseen osallistu arvontaan. Kirjoita kommenttikenttään mukava kommentti ja olet mukana arvonnassa.  Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 31.10.2015 klo.23.59. Otan yhteyttä voittajaan heti sunnuntaina, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

 

Kadentaito_logo.jpg

 

Yhteistyössä: Messukeskus