Kaikkien diy juttujen jälkeen pompsahdetaan taas hetkeksi lastenhuoneen niin hattaraiseen maailmaan. Kodin1:n verkkokaupan säästä ALV -päiviltä ostin tytöille Vallillan Mimmit Kotipiha-kuosiset koristetyynynpäälliset, josta löytyy kaikki Mimmit-sarjan suosikkihahmot: kettuystävä, taikavoimaisen vanhan pihapuu sekä Mimmit. Värikäs kuosi tuo muutoin niin vaaleanpunaiseen valtakuntaan vähän toisenlaista värikkyyttä ja iloisuutta. Mimmien kaveriksi voitin kaikeksi yllätyksekseni (jo kolmannen kerran viimeisen 2 viikon sisällä) LÖYTÖ blogin arvonnassa ihanan Beanie On Helinan Friendly Foxes printtitaulun. Mikä sattuma, saimme kettuja samalla kertaa enemmänkin.

 

DSC_0071%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0089%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0066%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisia kuoseja teidän lastenhuoneista löytyy?

 

Beanie On Helinan valikoima pitää muuten sisällään myös ihania pellavatuotteita. Iiks voitte arvata että mä en uskaltanut kurkata edes niitä kaikkia.