Kun pää lyö postausten suhteen tyhjää on hyvä heittää pallo lukijoille eikö? Sillä parhaimmillaan bloggaaminen on vastavuoroista vuoropuhelua bloggaajan ja lukijoiden välillä. Lifestyle ja mammablogeissa näkee aika ajoin ns. kysymyspostauksia, joissa lukijat saavat esittää kysymyksiä bloggaajalle. Mäkin olen yhden sellaisen postauksen tehnyt Rauharentolan historian aikana ja nyt olisi juuri the hetki toiselle.

 

DSC_0163%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä ikinä haluatkaan tietää nyt voit sitä kysyä. Vastailen kysymyksiinne tästä hetkestä maanantai iltaan asti. Kysymys voi olla henkilökohtainen tai vaikkapa vaan vinkki tai mikä tahansa kysymykseen muotoon aseteltu kommentti.  Jään odottamaan kysymyksiänne.

 

DSC_0171%20rauharentola.jpg

 

Tahdotko sä tietää? Mä ainakin tahtoisin.

 

Mukavaa myrskyn jälkeistä päivää <3.