Ehkä oletkin jo törmännyt somessa yrityksen nimeltä Me We alkuun panemaan tapahtumaan nimeltä Ainakin yksi kotimainen joululahja. Jos et niin kerrottakoon, että tämän tapahtuman kultainen ajatus on saada suomalaiset ostamaan suomalaisia tuotteita ja samalla tuoda esille suomalaista työtä, yriitäjyyttä ja lähituotantoa.

Myös Fiskarsissa tähän asiaan oli paneuduttu ja saimmekin mukaan listan, joka oli täynnä hyviä vinkkejä suomalaisten lahjojen hankintaan. Aikaisemmassa Fiskars aiheisessa postauksessa jaoinkin teille jo muutaman kotimaisen joululahjavinkkini. Sen lisäksi sain arvottavakseni valitsemani kotimaisen tuotteen. Valintani oli helppo,  2 kappaletta lasikattauksen klassikkoa. Oiva Toikan Kastehelmi -sarja sai alkunsa 1964, kun idea Kastehelmen lasipisaroilla koristellusta pinnasta syntyi. Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Näin kehittyi kokonaan uusi pintastruktuuri, joka korostaa lasin elävyyttä ja valon heijastumia. Ajaton Kastehelmi sopii moneen tyyliin ja kotiin. Ja se henkii samalla vahvasti suomalaisuutta.

 

DSC_0340%20rauharentola.jpg

 

Kahden Iittalan Kastehelmi kynttilälyhdyn arvontaan osallistut kertomalla kenelle tämän suomalaisen lahjan antaisit ja miksi? Arvonta alkaa nyt ja päättyy 28.11.2015 klo.23.59. Arvottavien kynttilälyhtyjen väri tulee jouluyllätyksenä saajalleen.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

 

DSC_0347%20rauharentola.jpg

 

DSC_0349%20rauharentola.jpg

 

 

Klikkaa itsesi myös mukaan Ainakin yksi kotimainen joululahja -tapahtumaan ja kannusta lähipiiriäsi tekemään samoin.
 
 
 
Mietitkö sinä joulupaketteja hankkiessasi lahjojen kotimaisuutta, ja joko pukinkontista löytyy vähintään yksi kotimainen tuote?
 
Tunnelmallista viikonloppua.
 
 
(Yhteistyössä: Fiskars Village)