Viikonlopun aikana meillekin satoi vähän lunta. Juuri sen verran, että harmaa maa sai pinnalleen hennon valkoisen harson. Lapset olivat haltioissaan jo tuosta pienestä määrästä ja julistivat talven nyt virallisesti alkaneen. Vaikka mä en mikään varsinainen lumen ja talven ystävä olekaan, niin kyllä  sitä lumen tuomaa valkeutta ja valoa jo oikeastaan kaipaan.


DSC_0278%20%282%29%20rauharentola.jpg


Valoisuuden ja valkeuden kaipuun oireisiin askartelin lumikukkia eteiseen luonnonvalkoisista huopapalloista. Pienet valkoiset huopapallokukat kaipasivat kuitenkin rinnalleen jotain jykevämpää. Ja niinpä tein vielä kukkia myös mustista vähän isommista huopapalloista.


DSC_0291%20%282%29%20rauharentola.jpg


DSC_0282%20%282%29%20rauharentola.jpg


Joko teillä on lunta?


P.S. Jysk lahjakortin arvonta päättyi eilen ennen puolta yötä ja arvonta keräsi aivan huikean määrän osallistujia. Kiitos ja onnenhippusia jokaiselle osallistujalle tasapuolisesti. Arvon voittajan mahdollisimman pian ja palaan sitten asiaan. Mutta ensiksi sytyttelen muutaman kynttilän. Auttaa muuten hurjasti valon kaipuuseen sekin.