Nyt myös Jysk on tuonut jouluvalikoimansa markkinoille. Jyskin mallistossa syksyn aikana puhaltanut skandinaavisuus ulottuu  osaksi myös jouluvalikoimaan. Tutttuun ja turvalliseen tyyliin sieltä löytyy  kuitenkin myös vähän romanttisempia tuotteita ja sitten niitä ihan perinteisiä joulunvärejä, -muotoja ja -tyylejä. Mä kokosin pyynnöstä kaksi  kollaasia joulutuotteiden ympärille. Toinen meille vähän hillitymmille joulunystäville ja toinen rohkean räväköille ennakkoluulottomille jouluihmisille.


Joulu%20jysk%201.jpg

SEM tuoli I KLOGGELYNG huopa I KORNEL lampaantalja I HJERTE joulukoristeet I TEKTIT lyhty


jysk%20joulu%202.jpg

SKADI joulukuusenkoristeet I EUKLAS jouluvalo I LUPIN tyynynpäälliset I HORSLUNDE tuoli I STALL kynttilänjalat


Millainen on sun joulutyylisi?

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Jysk halusi myös muistaa teitä Rauharentolan lukijoita ja sain arvottavakseni 50 eur:n arvoisen lahjakortin jouluisiin sisustushankintoihin. Arvontaan pääset osallistumaan linkittämällä  vapaamuotoiseen kommenttiisi joko lempparituotteesi ylläolevista tuotteista tai ihan koko Jyskin valikoimasta.Kuinka vaan itse haluat. Arvonta pärähtää käyntiin nyt ja päättyy  sunnuntaina 22.11.2015 klo.23.59.

Onnea arvontaan ja malttia mikäli aiot osallistua arvontaan huomenna lauantaina. Olen koko päivän pois koneen ääreltä ja tästä syystä kommenttien hyväksyntä viivästyy. Olkaa huoletta kommentit kuitenkin hyväksytään ennemmin tai myöhemmin.


Ei muuten uskoisi, että tänään on perjantai 13. päivä eihän?


Yhteistyössä: Jysk Suomi

Kuvat lainattu:www.jysk.fi