Vaikka meille tuleekin ihka aito joulukuusi, kaikki ei sellaista syystä tai toisesta halua. Ja siksi haluankin jakaa kanssanne idean pienestä kierrätysmateriaalista valmistetusta kuusesta. Tämä kuusi on monen muun diy ideani tapaan valmistettu sellaisesta materiaalista, jota meillä nyt sattuu vaan olemaan tarjolla runsaasti. Wc-paperirullista on moneksi, jopa joulukuuseksi.

 

DSC_0279%20rauharentola.jpg

 

Tätä varten tarvitset 24 wc-paperirullaa, kuumaliimaa ja spray- tai askartelumaalia. Halutesessaan kuusen voi koristella kauniisti vaikkapa kimalteella. Mä tein kuusesta hiukan jämäkämmän niittaamalla siihen nitojalla muutaman niitin ennen maalausta.

 

DSC_0281%20rauharentola.jpg

 

Pieni ja yksinkertainen kuusi löytää helposti paikkansa vaikkapa ikkunalaudalta tai kodin tasoilta. Lastenhuoneeseen tein kuusen samalla idealla mutta jaoin yhden rullan kolmeen osaan, jolloin kuusi ei ole niin syvä. Joidenkin rinkuloiden keskelle sujautin pienen pätkän paperipillistä kuusenkoristeiksi.

 

DSC_0278%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Joko jouluaskartelut kyllästyttää?

 

P.S. Palaan myöhemmin tänään Living 24/7 arvonnan voittajaan ja siihen miltä teistä tänään 3-vuotias Rauharentola näyttää ja tuntuu.