Meidän tämän vuoden joulukattaus rakentuu tutuista yksinkertaisista elementeistä. Iittalan valkoista Teemaa yhdistettynä siihen mikä ennen oli mielestäni ehdottomasti liian koristeellista, mautonta ja vanhanaikaista mutta on sittemmin muuttunut ihanaksi vintageksi. Ultima Thule, jota on mainio yhdistellä uudempiin tai yksinkertaisempiin astioihin. Yhdistettynä vaikkapa tähän valkoiseen Teemaan saadaan hyvinkin toimiva kokonaisuus, joka säilyy yksinkertaisen juhlallisena.


DSC_0194%20rauharentola.jpg


DSC_0198%20%282%29%20rauharentola.jpg


DSC_0206%20rauharentola.jpg


DSC_0210%20rauharentola.jpg


Millaiset lautasliinat sä yhdistäisit tähän kattaukseen?


Psst. Iittalan verkkokaupan tämän viikon viikkotarjouksena on valkoinen ja punainen Teema -25% ja ilmaiset toimituskulutkin tulee yli 50 eur:n ostoksille.

Mä voisin ainakin muutamat neliönmalliset vadit hankkia.
(Postaus sisältää mainoslinkkejä)