Koti on elämistä varten ja kukapa meistä ei nauttisi kauniissa ja samalla myös toimivassa ympäristössä elämisestä ja olemisesta. Mä sisustan kotiani harkitusti ja vähäeleisesti tarkkaan valituilla yksityiskohdilla, joku toinen taas vähän runsaammin ja suurpiirteisemmin. Meitä on moneen makuun ja niin kuuluukin olla. Tärkeintä on, että kodissaan viihtyy oli se sitten millainen tahansa.

Törmään usein kysymykseen millaisista sisustusliikkeistä sitten pidän vai pidänkö niistä ollenkaan. Yksi mun lempparikaupoista ja eniten ehkä omaa sisustustyyliäni kuvaava on Living 24/7, joka myy laadukkaita ja persoonallisia sisustustuotteita skandinaaviseen kotiin. On totta, että useimmiten ihastelen valikoimaa vain kuvista oman läppärini ruudulta, sillä vältän sisustuslikkeen luomista kotiini. Kauppa on täynnä kauniita tuotteita esimerkiksi seuraavilta tuotemerkeiltä Bloomingville, House Doctor, Skandinavisk ja uutuutena Nur. Nur toimii meillä varsin luontevasti.  Maja Bøgh Vindbjergin yksinkertainen ja minimalistinen muotokieli on synnyttänyt modernin ja ajattoman Nur-tuotesarjan. Ja katsokaa nyt näitä kuvia, ihastutte varmasti. Verkkokaupan lisäksi Living 24/7 tarjoaa myyntistailauspalvelua ja sisustuskonsultointia.

 

DSC_0162%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0127%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tiedättekö Rauharentola näki päivänvalon melkein kolme vuotta sitten, ja uskokaa tai älkää siitä hetkestä on tultu paljon eteenpäin. Oma tyyli kirjoittaa ja kuvata on löytynyt, samoin vakiintunut lukijakunta. Blogin lukijamäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin koko blogihistoriani ajan ja erityisen iso harppaus on otettu kuluneen syksyn aikana. Rauharentolan Facebook sivu lähestyy 1000 tykkäjään rajaa (hurjaa), muita tärkeitä seurantaväyliä unohtamatta. Nöyrä kiitokseni, että olette kulkeneet ja kuljette mukanani <3.

Koska kaikkia teitä en voi henkilökohtaisesti tästä kuluneesta matkasta kiittää, päätin järjestää teille synttäriarvonnan yhteistyössä Living 24/7 verkkokaupan kanssa. Vähän niinkuin pala mua teille. Ajatus edellisesä lauseesta tuntui järkevämmältä kuin miltä tuo lause tuossa nyt näyttää mutta olkoon. Sekin, kun kuvaa mua melkoisen hyvin. Välillä puuttuu pää sekä häntä ja oikeastaan melkein kaikki siltä väliltäkin.

 

DSC_0132%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä sitten arvotaan?
Arvotaan 35 eur:n arvoinen lahjakortti Living 24/7 verkkokauppaan.

Arvontaan pääset osallistumaan seuraavilla tavoilla. 1 arpa valitse Living 24/7 verkkokaupasta lempparituotteesi ja linkitä se kommenttiisi. 2 arpaa saat liittymällä edellisen lisäksi  Living 24/7 seuraajaksi somessa: Facebookissa ja/tai Instagrammissa.
Kolmannen arvan saat, kun vielä edellisten lisäksi kerrot kommentissasi mieleenpainuvimman postauksen, idean tai ihan minkä vaan mietteen Rauharentolan taipaleen varrelta.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 13.12.2015 klo.23.59.

 

Living 24/7 tuotteita pääset myös hypistelemään Korjaamon Joulumarkkinoilla Helsingissä 5.- 6.12 & 12.-13.12.

 

Onnea arvontaan ja kiitos <3.

 

(Yhteistyössä Living 24/7)