Uuden huonekalun tuoksu, ah niin ihana. Löytyykö ruudun takaa muita, jotka pitää uusien huonekalujen tuoksusta niiin paljon, että jos sitä myytäisiin huonetuoksuna niin ostaisit sitä pullotolkulla? Eilen uusi sohva muutti meidän olohuoneeseen. Perussohva -linjalla pysytään edelleen ja odotellaan, että lapset kasvavat ja hankitaan sitten se unelmien sohva. Matkalla sinne voimme kuitenkin nyt pysähtyä levähtämään Kivik sohvalle ja nostaa jalat samaisen sarjan rahille. Arvoimme pitkään kahden eri sävyn välillä ja päädyimme tähän Isunda harmaaseen. Rauhallisissa ja pehmeissä sävyissä pysytään siis edelleen ja rakkaus harmaaseen senkun syvenee.

 

DSC_0381%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Sohva ilman divaaniosaa tuntuu ilmavalta ja ihanan raikkaalta. Sohvan pinta on rosoisen elävä ja se lisää omalta osaltaan raikasta fiilistä. Hieman edellistä sohvaa korkeampi Kivik istuu Combin alle hyvin ja muotoilunsa vuoksi ottaa hyvin paikkansa avarassa ja korkeassa tilassa. Sohva sijoitettiin hiukan irti seinästä, jolloin koko sisustus näyttää ehkä hiukan viimeistellymmältä.

 

DSC_0364%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0373%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0366%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0359%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mitä mieltä olet, hitti vai huti?

 

P.S. Vinkkejä ihanasti tähän sohvaan sopivista koristetyynynpäällisistä otetaan vastaan.