Mä pidän ajattomista ja pirteistä ehkä hiukan leikkisistäskin tekstiileistä ja ehkäpä juuri siksi olenkin rakastunut ruotsalaisiin Spira tekstiileihin. Spira haluaa tuoda koteihin iloisen värikkäitä tekstiileitä, joissa on oikeaa asennetta. Spira-mallisto on ajaton, mutta se uudistuu silti jatkuvasti. Uutuustuotteet suunnitellaan aina täydentämään aikaisempia mallistoja, joten voit päivittää kotisi milloin tahansa sesonkikuoseilla jotka sopivat saumattomasti aikaisemman malliston tuotteisiin. Spira mallistosta löytyy myös joitakin sisustusesineitä, kuten tarjottimia.

 

81-4834D1.jpg

 

DSC_0184%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Mallistosta löytyy ihanan raikkaita mustavalkoisia kuoseja mutta niiden lisäksi ainakin mun sydämen saa sykkimään räväkän raikas keltavalkoinen värimaailma. Ja ehkäpä Rauharentolassa nähdäänkin tänä keväänä keltavalkoisia tekstiilejä. Vaikka sisustusrintamalla vihreä taitaakin olla nyt se kuumin hot juttu.

 

81-4487D1.jpg

 

1533_spira.jpg

 

Spiran tuotteita löydät melko kattavasti ainakin Elloksen valikoimasta.
Mikäli sinä olet törmännyt tuotteisiin jossain muualla niin kerro ihmeessä missä.

 

DSC_0177%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tuotekuvat www.ellos.fi