Minimies on pieni reipas palomiehiä ihannoiva kolmevuotias, ja hänen suuri haaveensa oli saada oma paloasema liukumistankoineen ja paloletkuineen. Tuota haavetta me lähdimme toteuttamaan diy idealla skandinaavisen yksinkertaiseen tyyliin. 80x140 sänky rakennettiin 9mm:stä vanerista 48x98 lankusta. Ainoastaan sängyn pohjasäleikkö ostettiin valmiina. Vaikka suunnitelmat vaihtuivatkin projektin edetessä tiuhaan, ei mies poran päässä onneksi hermostunut. Lopputulos on ihan meidän näköinen yksinkertaisen pelkistetty mutta silti minimiehen toiveet huomioiva kokonaisuus.

 

DSC_0361%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0340%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Sänky on ns. puoliparvi ja sängyn alle jää n. 110cm korkea tila, paloasema. Liukumistanko toteutettiin vaatetangosta ja paloletku rakentui kengännauhaan pujotetuista käsittelemättömistä puuhelmistä ja hyppynarun muovisesta päästä, joka spraymaalattiin mustaksi.

 

DSC_0334.jpg

 

DSC_0358%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Paloaseman kyltiksi ja samalla yövaloksi valikoitui A5 kokoinen Lightbox, joka löytyi www.juhlahumua.fi -verkkokaupasta. Lightbox on 6 AA -paristoilla tai verkkovirtasovittimella (eivät sisälly pakkaukseen) toimiva led valotaulu, johon voi  itse kirjoittaa haluamansa tekstin, taulun mukana tulevilla kirjaimilla. Näitä on nyt vilahdellut monessakin paikassa eikä turhaan, sillä varsin monikäyttöisiähän ne ovat.

 

DSC_0371%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0352%20rauharentola.jpg

 

DSC_0378%20rauharentola.jpg

 

Jostain kummasta syystä me molemmat innostumme näistä lastenhuoneiden sisustusprojekteista ihan älyttömästi. Ehkäpä siksi, että niissä luovuus ja mielikuvitus saa kukkia loputtomasti. Ja lapsen vilpitön ilo on se, joka palkitsee, se todella palkitsee.

 

(Yhteistyössä:www.juhlahumua.fi)