Sain jo hyvissä ajoin ennen joulua mielenkiintoisen yhteydenoton ja vielä mielenkiintoisemman yhteistyötarjouksen, jonka hylkääminen olisi ollut silkkaa hulluutta. Niinpä  mä vastasin kyllä ja nyt sitä ollaan mukana suunnittelemassa ja sisustamassa Kevätmessujen OmaPihamessuille Puutarhauni-yleiskoristelualueella sijaitsevaan Blogikylään omaa kasvihuonetta. Jokainen mukana oleva bloggaaja sisustaa kasvihuoneensa omalla tyylillään ja voin kertoa, että luvassa on takuuvarmasti ainutlaatuisia ja keskenään ihan erilaisia tuotoksia. Sen lisäksi blogikylä tarjoaa konkreettisia esimerkkejä toteutettavaksi omalla pihalla, luojina minä ja kolme muuta mielenkiintoista bloggaajaa. Kasvihuoneiden sisustamisen lisäksi me bloggaajat järjestämme ohjelmaa mm. workshopien ja puheenvuorojen muodossa koko messujen ajan. Kaikki blogikylän tulevat asukkaat löydät muuten  täältä.


index.jpg


Kuten aina niin myös tässäkin projektissa yksinkertaisuus ja selkeys ovat tekemisen ja olemisen avainsanat. Tavoitteena on luoda Rauharentolan näköinen ja oloinen  diy- ideoin sisustettu kasvihuone.  Ja te lukijat pääsette seuraamaan tämän projektin etenemistä niin täällä blogissa kuin Instagraminkin puolella ja valmis tuotos on sitten tietenkin nähtävissä Helsingin Messukeskuksessa Kevätmessuilla 7.-10.4.2016.


Bloggaajat_Tanja%20%282%29.jpg


Tästä se lähtee ja mä olen tästä projektista enemmän kuin innoissani, entäpä te?

Miltä kuulostaa?Yhteistyössä: Messukeskus /OmaPiha 2016

Kuvat: Tanja Nieminen ja Sanna Salovuori