Lilly's ECO CLEAN -tuotepaketin voittaja on nyt arvottu ja kuka lähteekään palkinnon siivittämänä kohti puhtoisempaa ja ekologisempaa kevättä? Onni suosi tällä kertaa  idahhh:ia seuraavalla kommentilla:

"Viha-rakkaus-suhde! Vihaan sitä mutta rakastan sitä tunnetta ja puhtautta siivouksen jälkeen. Siivoan noin 1-3 kertaa viikossa, riippuen siitä kuinka paljon vapaata ja kuinka paljon sotkettu. Inhoan imuroimista ja pöyjen pyhkimistä - ikkunoiden pesu on kaikista pahinta! Valitsen puhdistusaineet yleensä niin typerältä kuin se kuulostaakin niin tuoksun perusteella :D "

 

Toivotaan, että nämä ekologiset tuoksut miellyttävät puhdistusaineet tuoksun perusteella valitsevaa idahhh:ia.

 

DSC_0253%20%282%29.jpg
Tuotepaketti pitää sisällään myös entsyymittömän tiiviste pyykinpesunesteen ja luonnollisen huuhteluaineen.

 

Voittajaa pyydetään ilmoittautumaan kera osoitetietojen tämän viikon aikana niin saadaan paketti postiin.

 

Yhteistyössä: NHS Nordic Health Systems Oy