OmaPiha, Oma Koti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka & Luomu. Osallistu viiden (5) messulippupaketin (yksi paketti sisältää 2 lippua) arvontaan ja lähde hakemaan roppakaupalla inspiraatiota kevääseen ja kesään.  Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttisi tähän postaukseen. Kerro kommentissasi mitä ja millaisia ideoita odotat löytäväsi Rauharentolan kasvihuoneesta, joka siis sijaitsee messujen  Puutarhauni yleisalueella sijaitsevassa blogikylässä. Lisäarvan saat, tykkäämällä Rauharentolan Facebook-sivusta. Ilmoita kommentissasi monellako arvalla olet mukana.

 

kev%C3%A4tmessut.jpg

 

Lisätietoja 7.-10.4.2016 järjestettävän messutapahtuman aikatauluista, näytteilleasettajista ja ohjelmasta löydät täältä.

 

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.3.2016 klo.23.59.

 

Messuilla nähdään!

 

(Yhteistyössä Messukeskus)