Julisteet pitää aina asetella seinälle niin, että ne näkyvät kokonaisuudessaan. Kuka niin sanoo ja miksi? Minimiehen huoneeseen toteutettiin eräänlainen tilataideteos suuresta 50x70 printtijulisteesta. Kuka kurkistaakaan paloaseman pyöreästä päätyikkunasta? Ensi vilkaisulla näkyy teksti, joka on varsin osuva, kuin ote pienen miehen elämästä. Ja kun, katsoo ulos ikkunasta tarkemmin voi nähdä paljon muutakin.

 

DSC_0252%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0244%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

Tämä tilataideteos on syntynyt Desenion Batman julisteesta, mutta  Desenion lasten tauluista löytyy myös paljon muita suloisia ja hauskoja julisteita ihan vaan lastenhuoneen seinälle tai sitten tämäntyyppisiin ratkaisuihin.

 

DSC_0232%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Millaisia ja miten printtitaulut roikkuvat teidän lastenhuoneissa?

 

 

Yhteistyössä:Desenio