Miltä tuntuisi työskennellä kodikkaassa toimistossa? Toimistossa, josta löytyisi samoja elementtejä kuin mistä tahansa kodistakin. Niitä tuttuja ja turvallisia toimistomaisien sisustuselementtien sijaan? Kodikkaassa tilassa työskenteleminen lisää ihan varmasti työviihtyvyyttä ja on kaukana normaaliin toimistoympäristöön usein liitettävästä jäykistelystä.

 

_K7B7434-w1400.jpg


_K7B7437-w1400.jpg


_K7B7424-w1400.jpg


Pienillä ja yksinkertaisilla valinnoilla tästä toimistosta on tehty kodikas yksikkö. Kodikkuutta huokuu rennot huonekaluvalinnat, kotoisat matot ja kukat tottakai. Toimiston värimaalimassa on luotettu mustan ja valkoisen vankkumattomaan liittoon, jota pehmentämässä ja elävöittämässä on lattian vaalea puunsävy. Liitutaulumaalilla maalattu musta seinä toimii tarvittaessa myös noteboardina. Toimiston fiilis on helposti muuteltavissa pienten ja värikkäiden sisustuksellisten elementtien avulla.


Millainen olisikaan sinun unelmatoimistosi?


Toimisto: Pieni Ideapuoti Oy

Kuvat: Kim Ekman