Yhteistyössä: Jysk

Mä haaveilen edelleen sellaisesta nahkaisesta lepakkotuolista, konjakinvärisestä katseenvangitsijasta. Suuressa minimalistisessa olohuoneessa omalla paikallaan suurien ikkunoiden edessä. Mä näen sen sieluni silmin ja vielä joskus näen sen ihan oikeasti omassa kodissani. Haaveet, ne kantaa.  Asiasta kukkaruukkuun, mistähän tuo suomenkielinen sana lepakkotuoli on oikein syntynyt? Englanniksihan samaista tuoli kutsutaan nimellä butterflychair eli perhostuoli.

 

DSC_0333%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Tänä kesänä JYSK toi markkinoille oman versionsa lepakkotuolista. Harmaan JEBJERG tuolin kangas on polyesterista valmistettua verkkopunosta ja siksi tämä tuoli onkin oikeastaan tarkoitettu terasseille, pihoille ja puutarhaan. Sinne tämän meille saapuneen haaveenkannatteiljankin tie varmasti käy, kunhan vain saamme terassin käsiteltyä oikean väriseksi ja kesäkuntoon. Vaikka kangas polyesteria onkin ei se kuitenkaan ole muovintuntuista/-näköistä ja näin ollen sitä voi yhtä hyvin pitää sisätiloissakin. Eläväpintainen, pellavamaisen harmaa punos on varsin hillitty ja tyylikäs.

 

DSC_0318%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0343%20%283%29%20rauharentola.jpg

 

DSC_0353%20%282%29%20rauharentola.jpg

 

Itseasiassa tämä harmaa on kuin tehty meidän harmaaseen väripalettiin. Kevytrakenteisena tämä hillitty klassikko voisi hyvinkin ottaa paikkansa olohuoneessakin. Se tosin vaatisi hiukan uudelleenjärjestelyä. Sisällä tai ulkona, ihana se on ja löytää varmasti paikkansa meillä.

 

Pureeko tämän kasariklassikon tuoma fiilis sinuun?

 

(Lepakkotuoli, tyyny ja huopa saatu bloginäkyvyyttä vastaan)