Aurinko hellii jo ties kuinka monetta päivää ja meillä on takapihalla tapahtunut kaikenlaista ja niihin muutoksiin pääsette tekin kurkkaamaan tässä kuluvan kuun aikana. Oikeastaan pihasisustaminen on näinä päivinä haukannut ison osan vuorokauden tunneista, ja sisällä on käyty vain nukkumassa.

Vanhoista terracotta salaojaputkista syntyi meidän perheen poikien voimin ihana istutuskokonaisuus, johon pitkän arpomisen jälkeen halusin kuitenkin yksivuotisia kesäkukkia. Ehkäpä ensi kesänä on sitten yrttien vuoro. Tai miksei niiden sisään voisi yhtähyvin istuttaa yksinkertaisen kauniita kivikkokasveja.


DSC_0218.jpg


DSC_0222.jpg


DSC_0221.jpg


DSC_0223.jpg


Terracotan väriset putket tuovat mukavasti väriä harmaasävytteiseen takapihaan. Ja tuota harmaatahan on muuten luvassa lisää tänä kesänä oikein roppakaupalla.


DSC_0130.jpg


Aurinkoista lauantaiiltapäivää. Nautitaan!